TechDays 2014 in het World Forum in Den Haag #TechDaysNL @TechNetNL #ATE

TechDays14_Connect1

TechDays 2014 in het World Forum in Den Haag is het jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals én developers. Hét evenement voor u dus. Laat u inspireren door de nieuwste technologieën én door presentaties van nationale en internationale sprekers. Een selectie:

Keynote Jeff Woolsey – How to deliver amazing experiences for your customers and end-users
Een inspirerende presentatie van Jeff Woolsey over de uitdagingen en kansen die er liggen voor IT-professionals voor zowel hun bedrijf als carrière.

Deploy Windows 8 en 8.1 workshop
Voorafgaand aan TechDays is er op 15 april een workshop speciaal over Windows 8 en 8.1 door Rhonda Layfield
.  Microsoft Deployment Toolkit 2013, Windows ADK, Windows Deployment Service en meer. Leer alles wat u moet weten om een geïnformeerd besluit te nemen.  

Exchange Server 2013 workshop
Voorafgaand aan TechDays is er op 15 april een workshop speciaal over Exchange Server 2013 door Scott Schnoll. Exchange Server 2013 is helemaal vernieuwd. De nieuwe architectuur verschilt van alle voorgaande versies. In deze workshop worden de verschillen uitgelegd en de nieuwe architectuur toegelicht.

TechDays pre-day: Office 365 Camp voor IT-pro’s
Hoe installeert u Office 365? Hoe migreert u uw huidige omgeving zodat u continuïteit borgt? Wat biedt Office 365 voor mogelijkheden voor u als ITPro en voor uw bedrijf? We laten het u graag zien! Daarom nodigen we u uit voor de IT Camp Office 365 op 15 april in Den Haag. Meer informatie en aanmelden.

Er is veel te doen tijdens TechDays 2014. Kom ook op 16 & 17 april naar Den Haag! Kijk voor kaarten en een volledig overzicht van het programma op www.techdays.nl.

TechDays14_Button 


Posted March 31, 2014 by Robert Smit in TechDays

Tagged with

  • Tag